Benieuwd naar ervaringen van onze patiënten?

In ons gastenboek kunt u uw eigen bijdrage achterlaten of ervaringen van andere patiënten lezen.

Vertel ons over jouw ervaring bij CityFysio!

 
 
 
 
 
Ter informatie:

- Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd (en zal dus niet zichtbaar zijn).

- Het bericht is pas zichtbaar nadat wij het hebben goedgekeurd. Dit doen wij zodat er geen spam in het gastenboek verschijnt.

- We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Corry Post heeft geschreven op 10 augustus 2021
Vorig jaar juni 2020 heb ik een volledige nieuwe knieprothese gekregen. Dat betekende eigenlijk gewoon weer opnieuw leren lopen en beginnen aan een intensief revalidatietraject. Vooraf aan mijn operatie had ik contact opgenomen met Rogier Claassen van Cityfysio in ’s-Hertogenbosch. Het klonk veelbelovend wat Rogier zou kunnen betekenen. De 1e weken stonden in het teken van strekken en buigen, het leren lopen met stokken, binnen en buiten en trap op en af. Aan het einde van de 1e week heb ik mijn 1e wandelingetje buiten gemaakt en na 2 weken kon ik naar de praktijk van Rogier lopen. Eenmaal in de praktijk werd mijn pijngrens aardig uitgedaagd om het buigen van mijn nieuwe knie zo ver te krijgen dat ik de pedalen rond kon krijgen op de hometrainer. Dit lukte na 5 weken en zo werd het tijd om buiten het fietsen uit te proberen en ook dat lukte. Na 6 weken begon het revalidatietraject om spieren en conditie sterker te maken. Na jaren van verminderde mobiliteit vanwege artrose stelde de conditie niet veel meer voor. O.l.v. Rogier heb ik ondanks corona digitaal veel buitenlandse wandelingen gemaakt, vele kilometers geroeid en allerlei oefeningen gedaan. Terugkijkend ben ik zeer tevreden met mijn keuze voor Rogier Claassen. Rogier is een goed luisteraar met veel kennis, als je aangeeft welke problemen je ervaart dan weet hij altijd met een goede oplossing te komen waar je wat aanhebt, hij werkt op maat en al revaliderend ben ik wijzer geworden over allerlei zaken die er in de wereld spelen. Ik raad Rogier dan ook van harte aan.
Robin Pereboom heeft geschreven op 27 december 2019
Afgelopen jaar weer vervelende schouderklachten gekregen... gevoel alsof je een zware rugtas sjouwt! Meerdere behandelingen bij verschillende fysio’s, maar uiteindelijk de ‘verlossing’ bij Rogier! Na een paar behandelingen kon ik weer zonder pijn slapen, mijn power gym oefeningen met gewichten doen! Rogier weet precies de plekken te behandelen die er toe doen en zo maximaal effect geven ... en daar ook alle tijd voor neemt en een gezellig praatje gratis bij😁! Volgende keer zeker weer naar Cityfysio!
Jan Paulusse heeft geschreven op 29 augustus 2019
Sinds begin mei 2019 heb ik een nieuwe heup. Dat ze in het ziekenhuis je bovenbil opensnijden, daar binnen niet al te zachtzinnig tekeer gaan en de boel tenslotte dichtnieten, heeft best veel impact. Na de operatie kun je de beenspieren bijna niet meer gebruiken, laat staan belasten. Je hebt dan intensieve fysiotherapie nodig om weer te ‘leren lopen’. Nou, dan ben je bij City-Fysio Rogier Claassen aan het goede adres. Hij kreeg me binnen de kortste keren weer in beweging. Aanvankelijk lopen met ’n rollator, toen met elleboogkrukken en binnen 3 à 4 weken was ik zover dat ik – min of meer als een dronken tor – zonder krukken al aardig uit de voeten kon. Vanaf dat moment kwam het herstel in een stroomversnelling, het ging met de dag beter en beter. En inmiddels loop ik zonder hulpmiddelen. Ik kon ’n jaar of 5 niet zonder wandelstok de deur uit. Die stok staat inmiddels op Marktplaats! Al lopend ontdek ik ook opnieuw de Bossche binnenstad. Met dank aan Rogier! Hij is nog jong, maar desondanks heel deskundig. Hij weet wat hij doet met je lijf. En hij draagt ook geen horloge. Dus na 30 minuten fysio maakt hij gewoon z’n doelstelling voor die sessie af. Ook al loopt dat ’n kwartiertje uit. Waar kan dat nog? Nou, dat weet ik nu dus. Jan Paulusse, een (zeer) tevreden cliënt.
Herman heeft geschreven op 30 april 2019
Vervelende rugklachten, niet goed kunnen draaien. Twee behandelingen bij Rogier en ik golf weer als een jonge god. Heb meteen een kennis met een tenniselleboog naar hem toe gestuurd. Ook die is heel tevreden. Opvallend is dat er ruim de tijd wordt genomen voor het gesprek en de behandeling.
Marlies heeft geschreven op 16 april 2019
Jaren heb ik last van mijn schouder gehad. Met tintelingen en uitstraling naar bovenarm en vingers. Omdat ik altijd dat als klacht aangaf keek iedereen daar naar. En met iedereen bedoel ik ook bijna iedere medische discipline die zich met schouders bemoeit. Bij de zoveelste wanhoopspoging om van mijn klachten af te komen richtte ik mij tot Rogier Claassen van CityFysio. Hij ontdekte dat mijn schouderklacht uit mijn nek kwam en veroorzaakt werd door mijn slaaphouding op mijn buik. Tien behandelingen en mijn klachten zijn weg. Nu, een maand later, zijn ze nog steeds weg. helaas niet meer op mijn buik slapen, maar ook geen constante pijn meer! Marlies uit Den Bosch
Tineke heeft geschreven op 12 april 2019
Wat een wonder! Na drie behandelingen met de Mulligan methode kon ik mijn elleboog weer goed en pijnvrij bewegen. En als het even terugvalt kan ik het zelf met een bepaalde greep en oefeningen weer herstellen. Na een elleboogblessure van ruim een jaar geleden en verschillende therapieën (o.a. shockwave) en veel pijn vind ik dit een wonder! René nam alle tijd, gaf duidelijke uitleg en na de eerste behandeling voelde ik al meteen veel minder pijn. Dit zou iedere fysio/manuele therapeut moeten kunnen! Tineke, Rosmalen