MULLIGAN’s mobilisaties-met-bewegen zijn 100% pijnvrij, veilig en effectief!

Rogier Claassen en René Claassen zijn beiden gecertificeerde  MULLIGAN™ Therapeuten. Zij werken met de 100% pijnvrije en veilige methode MULLIGAN™ Concept. Geen onnodige testjes en protocollen, maar snel en effectief behandelen. Test en behandeling in één.  Met het MULLIGAN™ Concept worden zeer goede resultaten bereikt bij klachten aan het bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld tenniselleboogklachten, enkelklachten en schouderklachten.

 

U kunt daarnaast bij Rogier Claassen ook terecht voor oefentherapie en revalidatie trajecten, bijvoorbeeld na een gescheurde enkelband of knie- of schouderoperatie.

De methode gaat hypothetisch uit van een zgn. sporingsprobleem. Als metafoor kunt u hierbij denken aan een niet soepel lopende lade in een kast. Het spoor terugvinden is hier vaak een kwestie van een subtiele aanpassing van de positie van de lade, waarna het openen en sluiten weer zonder frictie kan plaatsvinden. Door in een menselijk gewricht deze gecorrigeerde beweging pijnvrij in te slijpen wordt het normale patroon hersteld. Dit fenomeen leidt vaak tot een snel en blijvend herstel van de gewrichtsfunctie.

Het MULLIGAN™ Concept is geschikt voor veel klachten aan het bewegingsapparaat, zoals b.v aan knie, enkel, heup, schouder, rug, arm, pols, hand. U kunt zich hebben verstapt of een verkeerde beweging hebben gemaakt. Meestal is er op röntgenfoto’s of scans niets te zien maar ervaart u toch pijn, meestal bij de beweging. Soms speelt de klacht al jaren, soms pas een paar dagen. Indien een gewricht niet goed spoort, is er vaak met de methode MULLIGAN™ Concept veel (en over het algemeen snel) resultaat te behalen.